Kurser

Kurser

ELDÖGA ~ Vardagsekologi, självförsörjning och överlevnad med odling, permakultur, hantverk, konst, kurser och experimentell verksamhet


 

Mitt fritidshus Lövudden  har jag för avsikt att utveckla till en plats för kvalificerad och målinriktad utbildning inom ämnen som har med vardagsekologi, självförsörjning, resiliens, permakultur och överlevnad att göra. Olika strukturer och former för detta prövas och  några gratis dagskurser erbjuds på helger under sommarhalvåret.

Alla kurserna har samma koncept: De håller på i en dag (lördag eller söndag) och börjar klockan 10 och slutar när det passar. Det kostar inga pengar. Det går att bo på kursplatsen i olika hus eller i tält. Egen mat medtas alternativt råvaror till gemensam matlagning. Kursernas nivå och innehåll anpassas på ett flexibelt vis till kursdeltagarna och ingen särskild förhandskunskap är nödvändig.


Jag öppnar också upp för fler avgiftsbelagda beställningskurser i varierande ämnen och utföranden. Vid behov kan jag med kort varsel anordna kurser med varierande utsträckning i tid och omfattning.


Lövudden befinner sig 7 mil sydöst om Linköping, nära byn Hannäs och vid en av de nordvästra vikarna av sjön Vindommen.


LoBells Hundsport

Vi erbjuder:

- Privatträning

- Gruppträning ( Vi skräddarsyr efter era önskemål, pm:a vid intresse)

- Hyra agilityplan


Vi har många års erfarenhet av träning och tävling och håller träningar inom Agility, Rallylydnad, Tävlingslydnad, Grundlydnad, Aktivering och problembeteenden.


Pm:a, ring eller maila vid frågor vi löser det mesta.


Arrangör

  • Eldöga
    Jan Gustafson-Berge
    kosmotopia@gmail.com